Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 08.12.2021

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.12.2021

( Votes )
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2021

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

Хороскоп за 06.12.2021 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 05.12.2021

( Votes )
Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Продължение...

  

Хороскоп за 04.12.2021

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.12.2021

( Votes )
Овен
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои важни въпроси не можете да разчитате на подкрепата на сегашните си партньори, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, когото някога сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до съвсем неотдавна сте считали за важни. Възможно е и да не се налага да търсите подкрепа отвън, тъй като старите ценности все още са живи в душата Ви и са в състояние да Ви станат морална опора.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.12.2021

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

  

Страница 126 от 460

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>