Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.11.2021

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.11.2021

( Votes )
Овен
Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На работата началството може да оказва натиск върху Вас. Ще се наложи да промените своите планове, както и да променяте представата си за своите задължения. Отговорността Ви нараства и могат да Ви бъдат възложени нови задачи. Настроението Ви ще бъде сериозно. За развлечение и личен живот времето въобще няма да Ви достига.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.11.2021

( Votes )
Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.11.2021

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

  

Хороскоп за 21.11.2021

( Votes )
Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.11.2021

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.11.2021

( Votes )
Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

  

Страница 128 от 460

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>