Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.11.2021

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.11.2021

( Votes )
Овен
Ako се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.11.2021

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.11.2021

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.11.2021

( Votes )
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.11.2021

( Votes )
Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.11.2021

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

  

Страница 129 от 459

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>