Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 01.07.2021

( Votes )
Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.06.2021

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

 

Хороскоп за 29.06.2021

( Votes )
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.06.2021

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

   

Хороскоп за 27.06.2021

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.06.2021

( Votes )
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.06.2021

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

   

Страница 145 от 455

<< Начало < Предишна 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Следваща > Край >>