Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 22.04.2021

( Votes )
Овен
Презирате трудностите, опасностите и пречките. Стремежът да постигнете целта е толкова голям, че няма сила, която да е в състояние да Ви спре. Уви, зарад постигане на желания резултат, Вие сте готови да пожертвате чуждите интереси, а това едва ли ще Ви простят. Поведението Ви трябва да бъде безупречно. Ако през този ден на репутацията Ви се пови петно, да накарате заобикалящите да забравят за него , ще бъде доста трудно. На близките си хора може да се доверявате, макар че те не споделят изцяло всички Ваши планове. Много е важно, да не губите време за напразни обяснения. По-добре действайте самостоятелно, отколкото да уговаряте някого да Ви помогне.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.04.2021

( Votes )
Овен
Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.04.2021

( Votes )
Овен
Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност. Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна. Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото. Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични. Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.04.2021

( Votes )
Овен
За Вас днешния ден е много подходящ за излизане сред природата , може би някъде в гората тоест, някъде по-близко до чистия въздух. Може би ще искате да отидете на пикник, но тогава трябва да сте много внимателни с огъня, а ако е възможно, минете въобще без него.

Продължение...

  

Хороскоп за 18.04.2021

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

Хороскоп за 18.04.2021 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 17.04.2021

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.04.2021

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

Хороскоп за 16.04.2021 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 160 от 460

<< Начало < Предишна151152153154155156157158159160Следваща > Край >>