Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 08.02.2021

( Votes )
Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.02.2021

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.02.2021

( Votes )
Овен
Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава... Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.02.2021

( Votes )
Овен
Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате ясна передстава за онова, което се случва в настоящето. Всъщност имате представа за настоящето - в крайна сметка знаете не по-лощо от другите какво става. Но тъй като сте сериозен и проницателен човек, и владеете инструменти и може да си дадете сметка, какво щастие Ви дава Вашия свят. Ако го направите, ще увеличите шансовете си за това, плановете, които правите, да са разумни и ефективни. Напред!

Продължение...

  

Хороскоп за 04.02.2021

( Votes )
Овен
Овните рискуват да загубят прекалено много – и своя професионален авторитет, и уважението на околните, и пари. Най-обидното се оказва че е, че Вие за нищо не сте виновни, а просто обстоятелствата упорито се подреждат не във Ваша полза, а недоброжелателите помагат за това. На кого всъщност може да разчитате днес? Изключително на себе си! Даже и хората, които са настроени към Вас много доброжелателно и са искрено желаещи да Ви помогнат, ще Ви донесат само неприятности.Ако не можете да направите нещо сами, просто се откажете до по-благоприятен момент.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.02.2021

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.02.2021

( Votes )
Овен
Овните са много решителни, и също толкова несъобразителни, и това е причината за техните безотговорни постъпки, за които след това ще се наложи да съжаляват. Положителният аспект на този ден е нарастване на творческия потенциал. Днес ще Ви „посещават” отлични идеи и интересни планове , реализацията на които ще донесе голямо удоволствие и ще Ви дари с безценен опит. Към личните отношения се опитвате да подходите от гледна точка на логиката и здравия разум, и правите впечатление на човек, който е пресметлив и хладнокръвен. Всъщност това съвсем не е така, но ще бъде трудно да убедите своите близки.

Продължение...

  

Страница 170 от 459

<< Начало < Предишна161162163164165166167168169170Следваща > Край >>