Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 28.12.2020

( Votes )
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.12.2020

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.12.2020

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.12.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

   

Хороскоп за 24.12.2020

( Votes )
Овен
Овните са много решителни, и също толкова несъобразителни, и това е причината за техните безотговорни постъпки, за които след това ще се наложи да съжаляват. Положителният аспект на този ден е нарастване на творческия потенциал. Днес ще Ви „посещават” отлични идеи и интересни планове , реализацията на които ще донесе голямо удоволствие и ще Ви дари с безценен опит. Към личните отношения се опитвате да подходите от гледна точка на логиката и здравия разум, и правите впечатление на човек, който е пресметлив и хладнокръвен. Всъщност това съвсем не е така, но ще бъде трудно да убедите своите близки.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.12.2020

( Votes )
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.12.2020

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

   

Страница 173 от 456

<< Начало < Предишна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следваща > Край >>