Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 11.12.2020

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.12.2020

( Votes )
Овен
Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.12.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите увереност в себе си, да станете прекалено впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят неочаквани, но не лишени от основания подозрения, засягащи поведението на близките. Изглежда че хората, на които сте свикнали да се доверявате, не са съвсем откровени с Вас. Повишава се нивото на Вашата метеочувствителност, възможно е влошаване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни светски мероприятия, изискващи точно съблюдаване на правилата и етикета.

Продължение...

Хороскоп за 09.12.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 08.12.2020

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

   

Хороскоп за 07.12.2020

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2020

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.12.2020

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

   

Страница 178 от 459

<< Начало < Предишна 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Следваща > Край >>