Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 08.12.2020

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

 

Хороскоп за 07.12.2020

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2020

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.12.2020

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

  

Хороскоп за 04.12.2020

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

Хороскоп за 04.12.2020 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 03.12.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На Вашия любим човек днес няма да е достатъчно Вашата компания. Вие ще бъдете заети с някаква друга работа и няма да имате възможност да разговаряте с него толкова, колкото му е необходимо. Затова бъдете готови за обиди от различен характер и голямо неразбиране от негова страна.

Продължение...

Хороскоп за 03.12.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 02.12.2020

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

  

Страница 179 от 459

<< Начало < Предишна171172173174175176177178179180Следваща > Край >>