Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 16.11.2020

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.11.2020

( Votes )
Овен
Когато трябва да разкажете за своите чувства, не се стеснявате. Днес тази Ваша черта ще се прояви особено ярко. Много ще се заинтересувате от някаква тема и ще задавате много въпроси, дори и те да се окажат не съвсем коректни. Ако сте убедени, че няма друг начин за разрешаване на ситуацията, освен да половувате факти, и ако сте готови да рискувате до някъде своята репутация, за да получите интересуващите Ви отговори то задайте своите въпроси до край.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.11.2020

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.11.2020

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

  

Хороскоп за 12.11.2020

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.11.2020

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно...

Продължение...

 

Хороскоп за 10.11.2020

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително....

Продължение...

Хороскоп за 10.11.2020 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Страница 182 от 459

<< Начало < Предишна181182183184185186187188189190Следваща > Край >>