Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 04.09.2020

( Votes )
Овен
Да премисляте всичко предварително се оказва съвсем не лека задача. Тъй като не притежавате магическо кълбо, понякога, когато планирате нещата доста подробно, има опасност да се впуснете в неверни предположения. За да избегнете грешките в прогнозирането на своя живот, не трябва да си слагате прекалено тесни рамки. Просто помислете, какъв искате да направите живота си, и се постарайте да се приближите колкото се може повече до това. Глупавите привички е възможно да не Ви дадат възможност да се надявате на благополучен резултат. Затова трябва да се заемете със самодисциплина и по-често да се отказвате от ненужните неща. Вашата цел не е постигане на идеал, а собствено щастие.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.09.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.09.2020

( Votes )
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.09.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави!

Продължение...

  

Хороскоп за 31.08.2020

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.08.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

Хороскоп за 30.08.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 29.08.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще бъде безгранично ревнив, което ще попречи на отношенията помежду ви. , а и въобще няма да способстват за свобода на действията. Постарайте се, да му внушите пълно доверие към Вашата персона .То ще е необходимо и на Вас и на половинката Ви, за свободата на съвестта и действията ви.

Продължение...

  

Страница 193 от 460

<< Начало < Предишна191192193194195196197198199200Следваща > Край >>