Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.08.2020

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

 

Хороскоп за 24.08.2020

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.08.2020

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.08.2020

( Votes )
Овен
В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Продължение...

  

Хороскоп за 21.08.2020

( Votes )
Овен
Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една от които ще Ви принуди да се откажете от своите планове или съществено да ги измените, е много висока. Ако днес не проявите предпазливост , после ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите постъпки от гледна точка на другите хора. Може да успеете да направите още твърде много неща, но за целта трябвая да действате самостоятелно и да не разчитате на никого. Само че не трябва да забравяте, че блестящите перспективи, откриващи се пред Вас, съвсем не са повод да забравяте обещанията, които сте дали на своите приятели и близки.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.08.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави!

Продължение...

 

Хороскоп за 19.08.2020

( Votes )
Овен
Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително....

Продължение...

  

Страница 194 от 459

<< Начало < Предишна191192193194195196197198199200Следваща > Край >>