Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 20.07.2020

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.07.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.07.2020

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.07.2020

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

  

Хороскоп за 16.07.2020

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.07.2020

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.07.2020

( Votes )
Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Продължение...

  

Страница 199 от 459

<< Начало < Предишна191192193194195196197198199200Следваща > Край >>