Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 03.07.2020

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.07.2020

( Votes )
Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.07.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на близките с проблеми. Ден на призив, отворени са каналите към други светове. Лесно се осъществяват запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се започне, ще върви успешно, може да очаквате бляскава кариера, успех при публични и лични изяви, покани и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините усилията си с тези на по-амбициозните приятели и близки, ще постигнете бърз резултат и успех.

Продължение...

Хороскоп за 01.07.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 30.06.2020

( Votes )
Овен
Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.06.2020

( Votes )
Овен
Звездите Ви съветват днес кардинално да смените имиджа си. Променете цвета на косите си, стила на обличане или гримиране. И в такъв вид се опитайте наново да завоювате своята половинка. Разнообразието ще бъде само от полза за Вашите отношения! Впрочем, ако лицето на Вашия любим човек се изкриви от ужас при вида на Вашите нововъведения, може би си заслужава, да се върнете към предишния си вид....

Продължение...

 

Хороскоп за 28.06.2020

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.06.2020

( Votes )
Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Продължение...

  

Страница 202 от 460

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>