Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 28.06.2020

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.06.2020

( Votes )
Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.06.2020

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.06.2020

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

  

Хороскоп за 24.06.2020

( Votes )
Овен
Този ден е изключително подходящ, за да въведете в главата си формулата за идеална работа. От Вас се иска да си представите длъжността, която напълно би удовлетворила Вашите изисквания. Вечерта ще е добро време за почивка в приятелска компания и за общуване и приятелски разговори с много хора. Срещите ще преминат прекрасно, защото през този ден чивствата ще се проявяват ярко.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.06.2020

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.06.2020

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от съдбата. Вашият любим човек няма да се интересува кой-знае колко от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени ситуации самостоятелно...

Продължение...

  

Страница 203 от 460

<< Начало < Предишна201202203204205206207208209210Следваща > Край >>