Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 04.05.2020

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.05.2020

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 02.05.2020

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.05.2020

( Votes )
Овен
Семейният и личния живот на Овните сега може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от надежден източник да научите, че Вашия съпруг взима много повече от това, което носи у дома. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Продължение...

   

Хороскоп за 30.04.2020

( Votes )
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.04.2020

( Votes )
Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2020

( Votes )
Овен
Ще си дадете сметка, че всичко, което сте правили, не е било напразно. Възможно е, резултатите да не бъдат съвсем такива, каквито сте очаквали: не толкова ярки, не толкова оптимистични, не толкова романтични. Но каквито и да са, това ще е явно, и всъщност това е един плюс. Така ще можете да се двигите по-нататък по пътя на любовта.

Продължение...

   

Страница 210 от 459

<< Начало < Предишна 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Следваща > Край >>