Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 01.04.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност и днес няма да сте така енергични, но пък ще сте по-сговорчиви от обикновено. Ще успеете да оправите някакви отдавнашни разногласия, почти без да преживявате, че се налага да правите отстъпки. Не са изключени неочаквани покани и предложения за участие в светски мериориятия – не се отказвайте от тях, ако искате да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за смяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания.

Продължение...

Хороскоп за 01.04.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 31.03.2020

( Votes )
Овен
Главното, за което трябва да мислите днес, е ефективността. Не се стеснявайте да се възползвате от всички способи, които може да бъдат полезни. Винаги сте умеели да мислите творчески, а днес това качество ще се окаже максимално полезно и нужно. Може да се създаде заплашваща за общата работа ситуация, и тогава Вашите идеи ще спасят положението. Това е и най-подходящото време за активно участие в груповата дейност. Може би си заслужава да се разходите из покрайнините, или да отидете на някакво общоградско мероприятие. В общата работа се включвайте постепенно.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.03.2020

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.03.2020

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

  

Хороскоп за 28.03.2020

( Votes )
Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.03.2020

( Votes )
Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.03.2020

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

  

Страница 215 от 459

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>