Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 10.03.2020

( Votes )
Овен
Навярно сте възлагали твърде много надежди на този ден. Ако те не се сбъднат(а звездите не изключват такава възможност) , разочарованията Ви ще са неизбежни.За щастие наблизо ще имате близък чове, който ще Ви разбере и утеши. Впрочем, и на това не си заслужава да се надявате.Но така, за всеки случай....

Продължение...

 

Хороскоп за 09.03.2020

( Votes )
Овен
Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.03.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.03.2020

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

  

Хороскоп за 06.03.2020

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Това е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви творчески потенциал , няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно кратък срок. Острата интуиция ще Ви даде възможност да разбирате близките си от половин дума, а развихрилата Ви се фантазия ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сюрпризи. Много е лесно през този ден, за да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате чуждия опит и ще следвате добрия пример. Денят е подходящ и за решаване на най-сериозни жизнени въпроси, тъй като виждате нещата в реална светлина, и правилно оценявате своите желания и възможности.

Продължение...

Хороскоп за 06.03.2020 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 05.03.2020

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.03.2020

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

  

Страница 218 от 459

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>