Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 10.02.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.02.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.02.2020

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.02.2020

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

   

Хороскоп за 06.02.2020

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.02.2020

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.02.2020

( Votes )
Овен
Семейният живот на Овните днес няма да претърпи промени. , но и с новости няма да ги поглези. Е, отлично! Както е известно, липсата на новости само по себе си е новост! А и да се следва създадения ред за нещата, също няма нищо лошо.

Продължение...

   

Страница 219 от 456

<< Начало < Предишна 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Следваща > Край >>