Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 01.03.2020

( Votes )
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.02.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност...

Продължение...

 

Хороскоп за 28.02.2020

( Votes )
Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.02.2020

( Votes )
Овен
Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Продължение...

  

Хороскоп за 26.02.2020

( Votes )
Овен
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.02.2020

( Votes )
Оценка на читателите: / 53
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините. Днес ще може да направите много изгодни покупки.

Продължение...

Хороскоп за 25.02.2020 - 1.0 out of 5 based on 53 votes
 

Хороскоп за 24.02.2020

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

  

Страница 220 от 460

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>