Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 15.02.2020

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.02.2020

( Votes )
Овен
Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било много странно, ако излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто така сте устроени – чисто земна чувственост... В този момент способността Ви да привличате хората само се засилва , но се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.02.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

Хороскоп за 13.02.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 12.02.2020

( Votes )
Овен
Днес ще имате особена нужда от консултация с близък човек, относно отношенията Ви с Вашата втора половинка. Тя ще е нужна, защото именно от страна ще се виждат проблемите, вашите грешки, а и пътят за тяхното решаване и оправяне. Вслушайте се в съветите.

Продължение...

  

Хороскоп за 11.02.2020

( Votes )
Овен
Колкото и сложно да е положението на Вашия любим човек, Вие ще го чакате и ще му съчувствате от все сърце. Особено днес. Може да вярвате или да не вярвате в биоенергетиката, но ако кръстосате пръсти и наречете: „Нека днес всичко да му се сбъдне”, действително всичко, с което се захване , ще се получи.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.02.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.02.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

  

Страница 222 от 460

<< Начало < Предишна221222223224225226227228229230Следваща > Край >>