Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 03.02.2020

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.02.2020

( Votes )
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.02.2020

( Votes )
Овен
Знакът Ви е известен със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било много странно, ако излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто така сте устроени – чисто земна чувственост... В този момент способността Ви да привличате хората само се засилва , но се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.01.2020

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална възможност.Макар че настроението Ви днес ще бъде съвършено неработно, не губете времето си напразно. Това може доста зле да се отрази на Вашата кариера.

Продължение...

Хороскоп за 31.01.2020 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за 30.01.2020

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.01.2020

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.01.2020

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

   

Страница 223 от 459

<< Начало < Предишна 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Следваща > Край >>