Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 06.01.2020

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.01.2020

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.01.2020

( Votes )
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.01.2020

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

  

Хороскоп за 02.01.2020

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

Хороскоп за 02.01.2020 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 01.01.2020

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.12.2019

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

  

Страница 228 от 460

<< Начало < Предишна221222223224225226227228229230Следваща > Край >>