Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 09.12.2019

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.12.2019

( Votes )
Овен
Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат това. Не очаквайте разбиране и снизхождение - няма да Ви простят грешките и недовършените неща. А и обстоятелствата днес не са най-подходящи за мързелуване и бездействие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и затова не са изключени трудности и отношенията с близките. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, но охотно ще поощряват благородните пориви.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.12.2019

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да Ви откаже каквото и да било, дори и Вашите желания да са неизпълними или трудно изпълними за него. Препоръката на звездите е, да не злоупотребявате с неговата безотказност и да бъдете по-скромни в своите желания.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.12.2019

( Votes )
Овен
Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна точка. Представителите на знака блестящо ще се справят с решаване на сложни професионални задачи, ще отстояват своите интереси на преговори, ще намират влиятелни съмишленици и покровители. Много е благоприятна и финансовата картина и затова може да се получи увеличение на доходите. За пълнотата на картината ще липсва само личното щастие , а то днес няма да е достижимо. Даже и за да не разрушите отношенията, на които държите, ще трябва да се потрудите. Не е желателно начало на нов роман.

Продължение...

  

Хороскоп за 05.12.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

Хороскоп за 05.12.2019 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 04.12.2019

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.12.2019

( Votes )
Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава....

Продължение...

  

Страница 232 от 460

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>