Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.10.2019

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.10.2019

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.10.2019

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.10.2019

( Votes )
Овен
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Продължение...

   

Хороскоп за 25.10.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек от някаква неприятност, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкова просто, колкото Ви се струва, но ако се постараете и вложите най-добрите си качества, несъмнено ще се получи. Много е важно да не се боите от трудностите и да вярвате в себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.10.2019

( Votes )
Овен
Това е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви творчески потенциал , няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно кратък срок. Острата интуиция ще Ви даде възможност да разбирате близките си от половин дума, а развихрилата Ви се фантазия ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сюрпризи. Много е лесно през този ден, за да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате чуждия опит и ще следвате добрия пример. Денят е подходящ и за решаване на най-сериозни жизнени въпроси, тъй като виждате нещата в реална светлина, и правилно оценявате своите желания и възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.10.2019

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

   

Страница 234 от 456

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>