Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 12.10.2019

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.10.2019

( Votes )
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.10.2019

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.10.2019

( Votes )
Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Продължение...

  

Хороскоп за 08.10.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 07.10.2019

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.10.2019

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

  

Страница 240 от 460

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>