Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 21.09.2019

( Votes )
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.09.2019

( Votes )
Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.09.2019

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.09.2019

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.09.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.09.2019

( Votes )
Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние , както и поддържането на семейни и национални традиции. Смело може да се обръщате за морална или друга подкрепа към определени родственици. Моментът е подходящ за разширяване на кръгозора, укрепване на тила и получаване на психологическа помощ. През този ден ще се усили и интересът Ви към религията. Не е изключено да получите вътрешно озарение.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.09.2019

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

  

Страница 243 от 460

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>