Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за събота 14 октомври 2023 (14.10.2023)

( Votes )

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 13 октомври 2023 (13.10.2023)

( Votes )

Овен

Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 12 октомври 2023 (12.10.2023)

( Votes )

Овен

Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки..... Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 11 октомври 2023 (11.10.2023)

( Votes )

Овен

Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

   

Хороскоп за вторник 10 октомври 2023 (10.10.2023)

( Votes )

Овен

Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 9 октомври 2023 (09.10.2023)

( Votes )

Овен

През този ден ще си спомните, какво е това ревност. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, така и за Вашия любим човек. Само че понякога това е просто необходимо за да Ви разтърси и да освежи Вашите чувства. Звездите се надяват, че само за това....

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 8 октомври 2023 (08.10.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

Хороскоп за неделя 8 октомври 2023 (08.10.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 25 от 456

<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>