Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.08.2019

( Votes )
Овен
Днес може да Ви сближи съвместното търсене на нещо. Възможно е това да бъде неизвестно къде захвърлена в разгара на страстта част от облеклото, но по-скоро ще се наложи да търсите нещо нематериално.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.08.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Продължение...

Хороскоп за 24.08.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 23.08.2019

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.08.2019

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

   

Хороскоп за 21.08.2019

( Votes )
Овен
Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим човек. За тази цел ще са му нужни не само максимум усилия, но и максимум желание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не искате от него невъзможното, или почти невъзможното.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.08.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.08.2019

( Votes )
Овен
Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Продължение...

   

Страница 253 от 459

<< Начало < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Край >>