Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 01.08.2019

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 31.07.2019

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.07.2019

( Votes )
Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.07.2019

( Votes )
Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Продължение...

   

Хороскоп за 28.07.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.07.2019

( Votes )
Овен
Днес рискувате да се скарате с Ваш приятел, заради любимия Ви човек, и то да се скарате доста сериозно и с основание. Впрочем изборът: „или той или аз” пред Вас няма да застане. Помирението ще се окаже доста сложно, но рано или късно, така или иначе, то ще стане реалност.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.07.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

   

Страница 254 от 456

<< Начало < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Край >>