Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 19.05.2019

( Votes )
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

 

Хороскоп за 18.05.2019

( Votes )
Овен
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.05.2019

( Votes )
Овен
За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.05.2019

( Votes )
Овен
Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Продължение...

   

Хороскоп за 15.05.2019

( Votes )
Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате - лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина...

Продължение...

 

Хороскоп за 14.05.2019

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.05.2019

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

   

Страница 265 от 456

<< Начало < Предишна 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Следваща > Край >>