Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 07.04.2019

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.04.2019

( Votes )
Овен
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.04.2019

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.04.2019

( Votes )
Овен
Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Продължение...

   

Хороскоп за 03.04.2019

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.04.2019

( Votes )
Овен
Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.04.2019

( Votes )
Овен
Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба - от новия си образ бихте придобили увереност.

Продължение...

   

Страница 271 от 456

<< Начало < Предишна 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Следваща > Край >>