Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 16.03.2019

( Votes )
Овен
Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали - на пръв поглед - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвсместна работа.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.03.2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
 Овен
Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това почти не Ви се удава. Или попадате в неловни ситуации, или си позволявате нетактични забележки, за които след това съжалявате. Бъдете готови да признаете своите грешки, или да помолите за прошка за това, което сте направили, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко критики, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви казват, защото има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо разумни съвети.

Продължение...

Хороскоп за 15.03.2019 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 14.03.2019

( Votes )
Овен
Бъдете готови днес за сюрпризи от различно естество – приятни и не съвсем. На първо място те ще засегнат Вашия личен живот и всичко, свързано с него по един или друг начин. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, но да застанете в бойна стойка, за да имате готовност да отвърнете на удара, е напълно по Вашите възможности.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.03.2019

( Votes )
Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Продължение...

   

Хороскоп за 12.03.2019

( Votes )
Овен
Възникват проблеми в работата, които за Вас са важни и актуални. Ще се наложи да се откажете от някои свои планове и намерения, а и да внесете промени в комфортния ритъм на живота. Обкръжаващите очакват от Вас прекалено много, и скоро това ще започне да Ви дразни не на шега. Вечерта е време, в което особено силно ще се нуждаете от уединение и покой. Трудно ще Ви бъде, да се съсредоточите само над едно нещо: ще се наложи да решавате няколко въпроса едновременно. Много сложно ще бъде общуването с близките, на които Вашите предложения ще изглеждат абсурдни, а изводите - необосновани.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.03.2019

( Votes )
Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.03.2019

( Votes )
Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

   

Страница 277 от 459

<< Начало < Предишна 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 Следваща > Край >>