Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 11.02.2019

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

 

Хороскоп за 10.02.2019

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.02.2019

( Votes )
Овен
През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква интелектуална игра, например шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не победата, а участието. Не е нужно да доказвате, че сте по- умни, а просто трябва да подчертаете Вашите общи цели и замисли.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.02.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

  

Хороскоп за 07.02.2019

( Votes )
Овен
Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.02.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден ще си спомните, какво е това ревност. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, така и за Вашия любим човек. Само че понякога това е просто необходимо за да Ви разтърси и да освежи Вашите чувства. Звездите се надяват, че само за това....

Продължение...

Хороскоп за 06.02.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 05.02.2019

( Votes )
Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Продължение...

  

Страница 283 от 459

<< Начало < Предишна281282283284285286287288289290Следваща > Край >>