Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Седмичен общ хороскоп 31 юли – 6 август 2017

( Votes )
Овен
 
През  тази  седмица  може  да  Ви  очакват  сериозни  изпитания. Активността  Ви  на  работното място  трябва  да  бъде  насочена  в  конструктивна  посока, а  раздорите ще  са  както  никога  до  сега  неуместни. В  сряда  е  възможно  от  Вас  да  се  изискват  голямо  усърдие  и  търпение. Поставените  през  този  ден  задачи  ще  са  много и  затова  се  гответе  за  повишаване  на  натоварването.  В  четвъртък и  петък  ще  трябва  да  обмисляте  своите  действия  и  да  ги  съгласувате  с  представата си  за  морал, за  да  не  станат  предмет  на  обсъждане  от  хората  около вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.07.2017

( Votes )
Овен
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Продължение...

 

Хороскоп за 30.07.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

Хороскоп за 30.07.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 28.07.2017

( Votes )
Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

   

Хороскоп за 27.07.2017

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.07.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

Продължение...

Хороскоп за 26.07.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 25.07.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще срещне стари познати или тези, с които отдавна е искал да общува. На вълната на залелите го емоции, той може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с Вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си представите какво чувства. И да му простите.

Продължение...

   

Страница 283 от 370

<< Начало < Предишна 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 Следваща > Край >>