Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за неделя 16 април 2023 (16.04.2023)

( Votes )

Овен

Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 15 април 2023 (15.04.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

Хороскоп за събота 15 април 2023 (15.04.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за петък 14 април 2023 (14.04.2023)

( Votes )

Овен

Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 13 април 2023 (13.04.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 13 април 2023 (13.04.2023) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за сряда 12 април 2023 (12.04.2023)

( Votes )

Овен

Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 11 април 2023 (11.04.2023)

( Votes )

Овен

Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 10 април 2023 (10.04.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 10 април 2023 (10.04.2023) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 51 от 456

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следваща > Край >>