Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 9 март 2023 (09.03.2023)

( Votes )

Овен

Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 8 март 2023 (08.03.2023)

( Votes )

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 7 март 2023 (07.03.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

Хороскоп за вторник 7 март 2023 (07.03.2023) - 3.5 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за понеделник 6 март 2023 (06.03.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

Хороскоп за понеделник 6 март 2023 (06.03.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за неделя 5 март 2023 (05.03.2023)

( Votes )

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 4 март 2023 (04.03.2023)

( Votes )

Овен

Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 3 март 2023 (03.03.2023)

( Votes )

Овен

Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

  

Страница 60 от 459

<< Начало < Предишна51525354555657585960Следваща > Край >>