Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за сряда 22 февруари 2023 (22.02.2023)

( Votes )

Овен

Не би било зле, да се вслушвате в съветите на мъдрите хора: на собственият си здрав разум е по-добре да не се налага да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и раздразнителност днес няма да се отразят по най-добрия начин на отношенията с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, ако не се стегнете. Крайно трудно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, но за занимания със спорт и активен отдих , денят е изключително подходящ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви състояние.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 21 февруари 2023 (21.02.2023)

( Votes )

Овен

През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 20 февруари 2023 (20.02.2023)

( Votes )

Овен

Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 19 февруари 2023 (19.02.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Добре запомнете всичко, което ще се случи днес. Някога ще дойде онзи ден, когато ще започнете да учите своето дете или внук за нещата от живота, и ще засегнете любовните отношения. Точно тогава ще са Ви нужни тези знания и опит, които ще извлечете от този, както Ви се струва най-обикновен ден.

Продължение...

Хороскоп за неделя 19 февруари 2023 (19.02.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за събота 18 февруари 2023 (18.02.2023)

( Votes )

Овен

Склонни сте да се бунтувате и да нарушавате правилата, и едва ли някой ще успее да Ви вкара в ред. Провокирате конфликти, без да се замисляте за възможните последствия, а и говорите всичко, което Ви мине през ум. Тези, които Ви заобикалят, едва ли ще Ви простят такова поведение. Вероятни са финансови трудности. Хората, които са Ви обещали подкрепа, не могат да удържат на думата си и ще се наложи да се справяте със собствени усилия. Настроението Ви ще се разваля, , а жертва на Вашето раздразнение стават близките. Единственото, което може да помогне да се справите с негативните тенденции, това е чувството за хумор.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 17 февруари 2023 (17.02.2023)

( Votes )

Овен

През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 16 февруари 2023 (16.02.2023)

( Votes )

Овен

Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

  

Страница 63 от 460

<< Начало < Предишна61626364656667686970Следваща > Край >>