Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за четвъртък 5 януари 2023 (05.01.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 5 януари 2023 (05.01.2023) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за сряда 4 януари 2023 (04.01.2023)

( Votes )

Овен

Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 3 януари 2023 (03.01.2023)

( Votes )

Овен

Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 2 януари 2023 (02.01.2023)

( Votes )

Овен

Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

   

Хороскоп за неделя 1 януари 2023 (01.01.2023)

( Votes )

Овен

Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 31 декември 2022 (31.12.2022)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

Хороскоп за събота 31 декември 2022 (31.12.2022) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за петък 30 декември 2022 (30.12.2022)

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Ден, в който Вашите заслуги и достойнства ще бъдат признати даже от хора, които по-рано дори и не са Ви забелязвали. Ще успеете да се справите и с най-сложните задачи, а и да намерите отговор на най-заплетените въпроси. Само че не се заблуждавайте, че денят е безусловно успешен! През втората му половина ще се наложи да издържите изпит за търпение, а то съвсем не може да се каже, че е Ваша характерна черта. Вечерта обезателно намерете възможност да разпуснете. Хубаво е, ако близките Ви дадат възможност малко да покапризничите, като изпълнят някои Ваши желания. Да се почувствате като обичано дете - това е много важно за Вас в края на деня.

Продължение...

Хороскоп за петък 30 декември 2022 (30.12.2022) - 2.3 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 66 от 456

<< Начало < Предишна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следваща > Край >>