Хороскоп 03.02.2010 - работа, кариера, пари !

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Ви предстои дълъг, интересен и наситен ден, изпълнен с различен род приключения, срещи, перспективи и мечти. Някои от тях по съвсем непосредствен начин ще бъдат свързани с трудовата Ви дейност и затова се постарайте, да не губите бдителност. Телец
В професионалната работа се забелязват съществени изменения. Поради редица много неприятни и , разбира се, непредвидени причини, ще се наложи да се откажете от проект, който е бил готов почти на половина. Не съжалявайте за това: скоро ще получите доста по- изгодно предложение.

Близнаци
Днес ще Ви бъде трудно да уговорите своите колеги да Ви помогнат при изпълнението на тези или онези трудови задължения. Но и да успеете да ги уговорите, помощта може да се окаже мечешка услуга и не веднъж ще съжалвате за това, което сте направили.

Рак
Днес звездите Ви препоручват, да не разчитате прекалено много на Вашия любим човек: той едва ли ще Ви помогне в изпълнението на Вашите служебни задължения, колкото и да си мечтаете за това. Впрочем, ако все- пак Ви даде някакъв съвет, трябва добре да го обмислите през свободното си време.


Лъв
Нищо не преминава безследно и Вие напразно мислите, че колкото и добре да се справите със своята работа, началникът Ви ше остави резултата и без внимание. Нещата стоят точно обратно и цялата Ви работа той следи в детайли. Така че, продължавайте да се стараете.

Дева
Въобще не се и надявайте, че по силата на някакви непреодолими обстоятелства, ще Ви пуснат от работа по- рано. Напротив - ще се наложи да не спирате да действате от началото до края на работния ден. А може това да е и за добре: по- малко задължения ще Ви останат за утре.

Везни
Днес е голяма вероятността, началникът Ви да реши да Ви изпрати в командировка. Не се отказвайте, защото това пътуване може да се окаже преломен момент във Вашата кариера. Става дума за предложение за работа зад граница, и затова смело се съгласявайте.

Скорпион
Днес звездите Ви препоръчват, да си припомните всички обещания, които някога сте давали на своите колеги и партньори и да ги запишете на отделно листче, за да не ги забравите в близко бъдеще. Все- пак ще се наложи да ги изпълнявате, макар и безкрайно да не Ви се иска.

Стрелец
Днез безполезната суета може да ангажира цялото Ви време. По- добре е да забравите за проявите на независимост и за демонстрирането на своя характер. Сега по- лесно е просто да вдигнете ръце и да плавате по течението. А когато то Ви отнесе там, където трябва, смело се захващайте за действие.

Козирог
Търсите отговор на въпрос, който Ви измъчва от известно време? Всичко, което изпитвате сега е било някога вече преживяно и затова се опитайте да намерите разрешение в книгите, каквито всъщност отдавна не сте взимали в ръка. Сменете обстановката и тогава много лесно всичко ще разберете и с всичко ще се оправите.

Водолей
Днес трябва да бъдете внимателни при оформяне на финансова документация: проверявайте всичко внимателно и не бързайте. Днес е по- важна не скоростта на изпълнение , а качеството на свършената работа, още повече, когато от качеството на Вашите действия зависи благополучието на други хора.
Риби
Днес звездите не Ви препоръчват, да придавате особено значение на думите на своите колеги, особено ако те се опитват да Ви насочат към Вашите грешки, но правят това по не съвсем коректен начин. Внимателно претегляйте всяка тяхна дума: навярно повече от половината от приказките им ще се окажат талаш...

  


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: