Работа, кариера, пари - Седмичен хороскоп 28 декември – 3 януари

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Постарайте се да избягвате сериозните финансови сделки - тази седмица явно не е за тях. При вложени пари в недвижимости ( което ще рече - под шкафа), се постарайте да не забравите мястото на скривалището. Днес е лесно да загубите пари поради разсеяност и лекомислие. Хората с творчески професии могат през този ден да си докарат добри приходи, а това съвсем не е странно. В събота е най- голяма вероятността за парични постъпления.


Телец
В понеделник е най- добре да не си уреждате делови срещи и да не решавате важни финансови въпроси. Освен това не трябва да давате пари на заем и да не си спомняте за това, което дължите, освен ако не е на банката. Бюджетът за тази седмица може да бъде много ограничен. Затова взимайте само най- необходимото, необходимото наистина ще бъде много.

Близнаци
В понеделник е най- добре да няма разправии за пари, а и крупните придобивки е добре да отложите за някой друг път. В сряда са възможни финансови постъпления, но и отока на средства ще бъде видим. Проверявайте за надеждност новите си финансови партньори, с които може да възникнат проблеми. Когато правите покупки, не се увличайте - може да похарчите повече, отколкото сте предвидили.

Рак
Набелязаното от Вас пътуване за тази седмица може да наложи значителни разходи, но няма смисъл да се борите с това. По- добре вземете със себе си повече пари. В сряда са вероятни незначителни парични постъпления- може би ще Ви върнат малък заем. В петък деловите срещи може да не донесат очакваните резултати, но поне ще донесат доста удоволствие. Все пак прзника си е празник!

Лъв
В началото на седмицата може да сключите много важен контракт, но не значи, че трябва да се суетите. Поради силното предновогодишно оглупяване, лесно може да бъдат допуснати грешки. Във вторник и сряда са възможни нови парични постъпления, вероятно във вид на подарък. В неделя се постарайте да не взимате пари на заем, защото прекрасно може да се справите и без тях.

Дева
От финансова гледна точка седмицата е доста сложна. Затова в каря и ще имате доста повече, отколкото в началото. Ако се реализира далечното пътуване, тя ще Ви донесе съществена материална изгода - та макар с рова, че сте се повеселили за хилядарка, а сте похарчили само незначителна част от нея.

Везни
В първата половина на седмицата са вероятни парични постъпления. И отстъпления. Масирани. В сряда могат да възникнат проблеми поради неточности, допуснати в деловата документация, но на Вас ще Ви е все едно. Всичко ще почака до следващата година – не е ли така?

Скорпион
Паричните постъпления в понеделник и вторник са напълно вероятни и ще Ви открият доста интересни перспективи за седмицата. Само че трябва с голяма предпазливост да се впускате в авантюри. Или поне предварително да се погрижите за това, което не сте успели да похарчите.

Стрелец
Положението в сферата на Вашите лични финанси може да се подобри забележимо, което ще Ви позволи с основание да похарчите – и правилно, защо иначе са парите? В средата на седмицата са възможни нови парични постъпления, които ще позволят да реализирате свои нови допълнителни желания, а те задължително ще възникнат.

Козирог
Постарайте се да бъдете по- внимателни с портфейла си - не му позволявайте да общува с никой друг, освен с Вас. Преди да приемате някакви предложения, премислете и претеглете всички „за” и „против”, особено ако става въпрос за покупки. В края на седмицата могат да възникнат финансови проблеми, свързани с децата.

Водолей
През тази седмица са възможни интересни и изгодни предложения. В сряда и неделя са възможни парични постъпления. Има голяма вероятност за допускане на грешки. Но кой, по дяволите, в такива дни работи?!?!

Риби
Във финансовата сфера главната Ви задача е, навреме и уверено да направите правилния избор. Да харчите все- пак ще се наложи, макар че това няма да бъде напразно. Ще се появи възможност дая изкарате пари, но нищо чудно да е изтървете. Но не се разстройвайте - няма да сте самотни!ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: