Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 04.08.2019

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.08.2019

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза...

Продължение...

 

Хороскоп за 02.08.2019

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

   

Седмичен общ хороскоп 29 юли – 4 август 2019

Овен
Не  започвайте  активна  дейност  преди  да  сте  определили  основната  си  цел, защото в  противен  случай силите  Ви  ще  се  окажат  пропилени  напразно. Не  се  доверявайте  прекалено  на  фактите  и  цифрите! Ако собствената  Ви  интуиция  се  противи на  приемането на неща, които  изглеждат очевидни, значи  нещо  не  е  наред и  всичко  трябва  да  се преразгледа. През  тази  седмица  шансовете  да  се  измъкнете  от  ежедневието  и  да  заминете  в  отпуск  са  твърде  големи. Като  цяло  почивните  дни  ще  се  окажат тихи  и  спокойни. Посветете  времето  на  съзерцание и  обмисляне  на  предстоящи  големи планове.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.08.2019

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

   

Страница 59 от 241

<< Начало < Предишна 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Следваща > Край >>