Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 24.01.2022

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.01.2022

( Votes )
Овен
Oбикновено никого не молите за помощ, и също така Ви е доста трудно да я приемете. Ако се наложи , след това сами на себе си ще трябва да обяснявате , защо не сте се справили сами, макар че сте нагледен пример за отговорност и надареност. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в крайна сметка известна доза покорност от време на време няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?... Възможно.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.01.2022

( Votes )
Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Продължение...

  

Хороскоп за 21.01.2022

( Votes )
Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Продължение...

 

Хороскоп за 20.01.2022

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

  

Страница 92 от 374

<< Начало < Предишна919293949596979899100Следваща > Край >>