Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 29.04.2022

( Votes )
Овен
Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2022

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.04.2022

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

  

Хороскоп за 26.04.2022

( Votes )
Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.04.2022

( Votes )
Овен
Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Той ще се окаже много ценен и своевременен, и ще Ви помогне да оправите отношенията си със своя любим човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Продължение...

  

Страница 82 от 374

<< Начало < Предишна81828384858687888990Следваща > Край >>