Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 15.06.2018

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.06.2018

Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.06.2018

Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

   

Седмичен общ хороскоп 11юни – 17 юни 2018

Овен
Ще  се  радвате  на  творческо  вдъхновение,  но  битовите  въпроси  ще  решавате  с  проблеми. Все-пак  направете  усилие!       Концентрирайте  се  в  най-важното, пък  второстепенните  неща  нека  почакат. Стремежът  и  своята  войнственост  ще  е по-добре  да  задържите  за  четвъртък, макар  и  да  изглежда, че  те  Ви  придават особено  очарование. В края  на  седмицата се  опитайте  да  съкратите  работния  ден  до  разумен  минимум. Крайно  време  е, да  помислите  за  отпуск  и  да  си  направите  резервация, или  поне  се  постарайте  да  решите  на  къде  ще  пътувате.  През  почивните  дни  се  постарайте  да  си  отдъхнете  от домашните задължения.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.06.2018

Овен
През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено ако принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всякакви важни начинания. Ако участието Ви в официални мероприятия или рутинния работен процес се явява за Вас необходимост и не можете да го избегнете, опитайте се да акцентувате на неочакваните, тайни или смешни особености на Вашата работа, но не бъдете прекалено сериозни. Ако Ви посети творческо вдъхновение, ще бъдете в състояние изцяло да се потопите в уединена работа.

Продължение...

   

Страница 115 от 242

<< Начало < Предишна 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Следваща > Край >>