Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 04.04.2022

( Votes )
Овен
Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата...

Продължение...

 

Хороскоп за 03.04.2022

( Votes )
Овен
Внимателно! Още от сутринта Вашите мисли , вероятно , няма да са концентрирани. Затова се постарайте да планирате всички свои задачки за втората половина на деня, когато ще можете да се концентрирате и да решите няколко задачи едновременно, като истински професионалист. Ако можете да посветите този ден само на работата си и проблемите , свързани с нея, ще можете изгодно за себе си да се възползвате от това съсредоточаване и да преместите планини. Затова отложете глупостите за следващия ден. В този момент трябва да ходите на делови срещи и да се занимавате със задълбочено търсене на информация.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.04.2022

( Votes )
Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Продължение...

  

Хороскоп за 01.04.2022

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.03.2022

( Votes )
Овен
Днес и на Вас , самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така (може би) ще бъде по- лесно...

Продължение...

  

Страница 85 от 374

<< Начало < Предишна81828384858687888990Следваща > Край >>