Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 24.01.2019

Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 21 - 27 януари 2019

Овен
Сдържайте  желанието  си  да  правите  критични  коментари  по  какъвто и  да  било  повод, защото  Вашата  язвителност  ше  се  помни  дълго  и  в  един  момент  може  да  се  окажете  без  подкрепа  само  защото  сте  имали  непредпазливостта  да  наречете  някого с  обидни  думи. В  понеделник  и  вторник  ще  успеете  да направите  добро  впечатление  на  партньорите си.  В  четвъртък  предстои  изпитание, но  ще  успеете  да  се  справите  с  тази  трудност.  В  неделния  ден  душата  Ви  ще  търси  покой  и  усамотение. Подсигурете  си  почивка  и  това  ще  се  отрази  благоприятно  на  Вашето  здраве.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.01.2019

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

   

Хороскоп за 22.01.2019

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

Хороскоп за 22.01.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 21.01.2019

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

   

Страница 86 от 242

<< Начало < Предишна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следваща > Край >>