Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 02.12.2020

( Votes )
Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.12.2020

( Votes )
Овен
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.11.2020

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

   

Хороскоп за 29.11.2020

( Votes )
Овен
Много трудно ще можете днес да угодите на своя любим човек. Той ще иска от Вавс много, и на моменти даже практически невъзможното. Постарайте се да изпълните неговите изисквания: ако не всички, то поне колкото е възможно, за да можете след това с увереност да кажете:”Направих всичко, което мога”.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.11.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Продължение...

   

Страница 137 от 371

<< Начало < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Край >>