Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 13.10.2020

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.10.2020

( Votes )
Овен
В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.10.2020

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

  

Хороскоп за 10.10.2020

( Votes )
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.10.2020

( Votes )
Овен
Настроени сте да си полегнете, и още как! Тъй като това не е свойствено за Вас, много Ви безпокои. Нима Вашият характер преживява необратими промени? Разбира се, че не! Останете в своята топла пижама колкото душата Ви иска. Скоро отново ще станете себе си. : красиво облечени и изгарящи от нетърпение да наваксате изпуснатото. Бъдете готови „да запалите свещта” буквално след няколко дни, както само Вие умеете да правите това.

Продължение...

  

Страница 146 от 374

<< Начало < Предишна141142143144145146147148149150Следваща > Край >>