Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 04.07.2021

( Votes )
Овен
Днес ще се срамувате заради Вашата половинка. И то най-вече неоснователно. Просто Вашето шесто чувство ще твърди, че тя постъпва не както трябва, и не прави това, което говори.... Голяма е вероятността да се заблуждавате и затова не си заслужава така старателно да се вслушвате във всичко. А и науката още не е доказала, съществува ли то, или не.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.07.2021

( Votes )
Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.07.2021

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

  

Хороскоп за 01.07.2021

( Votes )
Овен
Денят обещава да стане приятен за вас. Чак до полунощ ще се запази вероятността за успешни и обнадеждаващи събития. Вечерта е най-подходящото време за започване на нова работа, а даже и за демонстриране на собствените таланти. През тази част от денонощието ще имате желаната свобода, даваща Ви възможност да отидете, където искате. Именно в края на деня ще имате възможност да се свържете с приятели и съмишленици, както и да се заемете със своето образование или интересна интелектуална работа. Сутринта – напротив: трябва да се съсредоточите над кариерата, службата, а също и над задълженията.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.06.2021

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете удивителен целител за своя любим човек. Никакъв лекар и нито едно лекарство няма да могат да му помогнат така ефикасно, както Вашата целувка или поглаждане по болното място. А пък добрата и ласкава дума направо ще стане панацея. Почувствайте се като добрия доктор Охболи...

Продължение...

  

Страница 117 от 374

<< Начало < Предишна111112113114115116117118119120Следваща > Край >>