Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 02.06.2021

( Votes )
Овен
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.06.2021

( Votes )
Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.05.2021

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

  

Хороскоп за 30.05.2021

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.05.2021

( Votes )
Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Продължение...

  

Страница 120 от 374

<< Начало < Предишна111112113114115116117118119120Следваща > Край >>